Fa'amama le fa'aletonu o le malosi!O faiga fa'avae fou a le EU e mafai ona fa'atupuina le fa'aputuina o le malosi

O se faʻasalalauga faʻavae talu ai nei a le Iuni a Europa e ono faʻamalosia ai le maketi o le teuina o le malosi, ae o loʻo faʻaalia ai foi vaivaiga masani o le maketi eletise saoloto, na faʻaalia e se tagata suʻesuʻe.

O le malosi o se autu iloga i le saunoaga a le Komisi o Ursula von der Leyen a le Setete o le Union, lea na sosoo ai ma se faasologa o faʻasalalauga maketi na faʻatuina e le Komisi Europa ma le faʻatagaina mulimuli ane e le Palemene Europa o le RePowerEU's 45% faʻafouina malosiaga faʻafouina mo le 2030.

O le talosaga a le Komisi Europa mo faʻalavelave le tumau maketi e faʻaitiitia ai le faʻafitauli o le malosi o loʻo i ai vaega nei e tolu.

O le itu muamua o le fa'atulafonoina lea o le fa'aitiitiga o le eletise i le 5% i itula fa'ato'aga.O le itu lona lua o le fa'atapula'aina o tupe maua a le au gaosi malosi e maualalo le tau o gaosiga (e pei o mea fa'afouina ma faaniukilia) ma toe fa'afaigaluegaina nei tupe mama e lagolago ai vaega vaivai (o le teuina o le malosi e le o se vaega o nei gaosiga).O lona tolu o le tu'uina atu lea o fa'atonuga i tupe mama a kamupani suau'u ma kesi.

I Falani, mo se faʻataʻitaʻiga, fai mai Baschet afai e molia ma faʻaalu nei aseta faalua i le aso (afiafi ma taeao, aoauli ma afiafi, i le faasologa), o le faʻapipiʻiina o le 3,500MW/7,000MWh o le teuina o le malosi o le a lava e ausia ai le 5% fa'aitiitiga o fa'amu.

"O nei faiga e tatau ona amata mai ia Tesema 2022 e oʻo i le faaiuga o Mati 2023, o lona uiga e le lava le taimi e faʻapipiʻi ai, ma pe o le a manuia le teuina o le malosi mai ia mea e faʻatatau i le faʻatinoina e atunuu taʻitasi o faiga e feagai ai ma i latou. .”

Na ia fa'aopoopo mai e mafai ona matou va'aia nisi o tagata e nonofo ma fa'atau pisinisi ma alamanuia o lo'o fa'apipi'iina ma fa'aogaina le fa'aputuina o le malosi i totonu o lena taimi e fa'aitiitia ai lo latou mana'oga maualuga, ae o le a'afiaga o le eletise atoa o le a fa'atauaina.

Ma o le tele o mea taua o le faʻasalalauga a le EU e le o faʻalavelave latou lava, ae o mea latou te faʻaalia e uiga i le maketi malosi i le taimi nei, o le tala lea a Baschet.

"Ou te manatu o lenei seti o faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo faʻaalia ai se vaivaiga autu i le maketi eletise saoloto a Europa: o le aufaipisinisi tumaoti latou te faia faaiuga e faʻavae i luga o tau maketi, lea e matua fesuisuiaʻi, ma o le mea lea latou te faia ai ni filifiliga faigata tele o tupe teufaafaigaluega."

"O lenei ituaiga o faʻaosofia e faʻaitiitia ai le faʻalagolago i kesi mai fafo o le a sili atu ona aoga pe a fai e fuafua muamua, ma auala manino e totogi ai atinaʻe mo le tele o tausaga (faʻataʻitaʻiga o le faʻamalosia o le C&I e faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi i le isi lima tausaga nai lo le isi. fa masina).

fa'aletonu ole malosi


Taimi meli: Sep-28-2022