Hoʻokumu ʻo Microsoft i ka Consortium Energy Storage Solutions no ka loiloi ʻana i nā pono o ka hoʻemi ʻana o ka hoʻoheheʻe ʻana o nā ʻenehana mālama mālama ikehu

Ua hoʻokumu ʻo Microsoft, Meta (nona Facebook), Fluence a ʻoi aku ma mua o 20 mau mea hoʻomohala mālama ikehu a me nā mea komo ʻoihana i ka Energy Storage Solutions Alliance no ka loiloi ʻana i nā pono hōʻemi o nā ʻenehana mālama ikehu, e like me ka hōʻike o waho.

ʻO ka pahuhopu o ka consortium ka loiloi a hoʻonui i ka hiki ke hoʻemi ʻia ke kinoea ʻōmaʻomaʻo (GHG) o nā ʻenehana mālama ikehu.Ma ke ʻano o kēia, e hana ʻo ia i kahi ʻano kumu hāmama no ka helu ʻana i nā pono hōʻemi hoʻokuʻu ʻana o nā papahana mālama ikehu pili i ka grid, i hōʻoia ʻia e kekahi ʻaoʻao ʻekolu, ʻo Verra, ma o kāna papahana Carbon Standard i hōʻoia ʻia.

E nānā ke kaʻina hana i ka hoʻokuʻu ʻana o nā ʻenehana mālama ikehu, ke ana ʻana i ka hoʻokuʻu ʻia ʻana o ke kinoea ʻōmaʻomaʻo i hana ʻia e ka hoʻopiʻi ʻana a me ka hoʻokuʻu ʻana i nā ʻōnaehana mālama ikehu ma ka pā ma nā wahi kikoʻī a me nā kiko i ka manawa.

Ua ʻōlelo ka manaʻo o ka Energy Storage Solutions Alliance e lilo kēia ala wehe i mea hana e kōkua ai i nā ʻoihana e holomua i kā lākou pahuhopu net-zero emissions.

ʻO Meta kekahi o nā lālā ʻekolu o ka Energy Storage Solutions Alliance Steering Committee, me REsurety, nāna e hāʻawi i ka hoʻokele pilikia a me nā huahana lako polokalamu, a me Broad Reach Power, kahi mea hoʻomohala.

Pono mākou e decarbonize i ka mānoanoa i ka hikiwawe loa, a no ka hana ʻana, pono mākou e hoʻonui i ka hopena kalapona o nā ʻenehana pili i ka grid - inā he hanauna, hoʻouka, hybrid a kū hoʻokahi paha o nā ʻōnaehana mālama ikehu, "wahi a Adamu. ʻO Reeve, ka hope pelekikena koʻikoʻi o SVP o nā ʻōnaehana polokalamu.”

ʻO ka nui o ka uila o Facebook ma 2020 he 7.17 TWh, hoʻohana ʻia i ka 100 pakeneka e ka ikehu hou, me ka hapa nui o ia mana e hoʻohana ʻia e kāna mau kikowaena data, e like me ka hōʻike ʻana o ka ʻikepili no ka makahiki.

nūhou img


Ka manawa hoʻouna: Sep-23-2022