Fa'ailoa mai e DeYe Fou Malosi'i Fou Su'esu'e Solar Fa'afouina Fa'afanua Malosiaga Fa'afouina

I le suatiaina o le eleele agai atu i fofo gafatia gafatia, DeYe New Energy, o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le vaega o malosiaga faʻafouina, ua faʻalauiloaina lana faʻafouga fou - le DeYe Solar Inverter.O lenei tekonolosi fa'aonaponei ua folafola mai e toe fa'afouina le laufanua malosi fa'afouina ma fa'aola atili ai le lalolagi i se lumana'i lanu meamata.

O leDeYe Solar Inverterfa'ailoaina le tele o vaega e tu'u ese ai mai fa'aliliuga masani i le maketi.Faatasi ai ma le faʻaleleia atili o le malosi ma le faʻaogaina o malosiaga, o lenei inverter e faʻateleina le liua o le malosi o le la, faʻamautinoa le faʻatinoina lelei ma faʻateleina le gaosiga o le malosi.

O se tasi o mea taua o le DeYe Solar Inverter o lona faʻaogaina o fesoʻotaʻiga atamai, faʻafaigofie fesoʻotaʻiga i le va o le malosi o le la ma le eletise.O lenei vaega e le gata ina fa'aleleia ai le mautu o le laina ae fa'afaigofieina le tufatufaina lelei o le malosi, fa'ataga ai tagata fa'aoga e fa'aogaina le malosi atoatoa o le la.

SUN-8K-SG01LP1-US

I le faaopoopo atu i lona tomai faatekinolosi, o leDeYe Hybrid Solar Invertertu'u se faamamafa malosi i le tumau ma le umi.Fausia i mea e sili ona lelei ma faʻataʻitaʻiina i suʻega faigata, e faʻamaonia ai se ola faʻaumiumi, faʻaitiitia le tau o le tausiga ma saofagā i se atinaʻe malosi gafatia.

O le fa'alauiloaina o le DeYe Solar Inverter o lo'o ogatusa ma taumafaiga a le lalolagi e fa'asolo atu i puna'oa mama ma sili atu ona gafatia.A o tauivi le lalolagi ma luitau o suiga o le tau, o le tautinoga a DeYe New Energy i mea fou e fai ma sui o se laasaga taua i luma i le vaega o malosiaga faʻafouina.

"O le DeYe New Energy e faʻamaoni i le tuʻuina atu o fofo fou e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga mo le malosi gafatia.O le DeYe Solar Inverter o se faʻamaoniga o la matou tautinoga i le faʻauluina o suiga lelei i le laufanua malosi faʻafouina, "o le tala lea a [Spokesperson Name], [Position] at DeYe New Energy.

O lenei oloa fou e sau i le taimi o loʻo faʻateleina le faʻaaogaina o malosiaga faʻafouina, faʻatasi ai ma tagata taʻitoʻatasi ma pisinisi o loʻo sailia ni auala faʻalelei.Le DeYeSolar Inverter Hybride tu o se faailo o le alualu i luma, faʻafeiloaʻi i se vaitau fou o le malosi malosi ma le siosiomaga.

A o faʻamalosia e malo ma pisinisi i le lalolagi atoa la latou taulaiga i fofo faʻafouina o malosiaga, o le DeYe Solar Inverter ua tulaʻi mai o se sao talafeagai ma taua i le ausiaina o se lumanaʻi sili atu ona gafataulimaina ma faʻaleleia le siosiomaga.

Deye i luga ole grid nonoa inverter


Taimi meli: Tes-15-2023