Quantum osooso!skycorp solar 2023 module fa'atatau i uta 30GW, 2025 gafatia 70GW

Talu mai lona faavaeina i le 2006, o le skycorp solar ua 11 tausaga o tu i totonu o le PV industry.Sa feagai ma le fa'aeteete le fa'alauteleina o le gafatia, ma le 20GW o le gafatia o le module ma le 13GW o le gafatia o le cell e o'o mai i le fa'ai'uga o le 2022. e la'ititi la'ititi lea i lalo o le tai o le fa'alauteleina o le tele o gigawatts ma le tele o gigawatts o le fua tasi iunite i taimi uma.

“O le aofa’i o le skycorp solar o lo’o iai nei e matua’i la’ititi lava i lalo o le gafatia e tauave ai e lenei ituaiga ma i lalo ifo o le tulaga e tatau ona o’o i ai lea ituaiga.”
I le avea ai o se kamupani tuai o loʻo faʻavasegaina i totonu o le sefulu pito i luga o le lalolagi PV module uta mo le tele o tausaga, o le skycorp solar o loʻo mulimulitaʻi i taʻiala a le skycorp solar i le atinaʻeina o le pulega lelei, i le faʻatonutonuina o filifili, faʻatulagaina o maketi, faʻaagaaga tekonolosi, tuʻufaʻatasiga o tagata faatau ma isi vaega o se fusuaga tumau.
O lo'o fa'amaninoina o faiga fa'atauva'a a le skycorp solar o lo'o fa'aalia i vaega e tolu: oloa lanu meamata, fale gaosi meamata ma le fa'atauina o le eletise lanu meamata.I le lumana'i, o lo'o fuafua le skycorp solar e fausia le fale gaosi oloa fou i totonu o se fale gaosi oloa e maualalo le kaponi ma se fale e leai ni kaponi.

O le tausaga 2023 o se amataga fou mo238fedc8e1f36c5631b8443da4960bbskycorp solar.O le saosaoa muamua o le mamafa i luma e mo le sili atu o le punou.O le a le ituaiga kata lipoti o le a avatu e le skycorp solar pe a oomi le faamau faatele?Le alamanuia o le a faatali ma vaai.


Taimi meli: Ian-16-2023